top of page

CA

mobil2.jpg

Biografia

Juli Suàrez (Girona 1967). Actualment viu a Banyoles. És realitzador, productor, guionista i investigador. Format a l'ERAM-Universitat de Girona en Comunicació audiovisual i Producció, així com l'especialització en direcció de documentals i que va ampliar en tallers amb Abbas Kiarostami , Patricio Guzmán, Asghar Farhadi i Isabel Coixet.

Ha desenvolupat el seu treball en la investigació, la creació documental i l'escriptura, tenint com a eix articulador els temes socials i drets humans. Els seus treballs oscil·len entre el cinema experimental i documental.

Va iniciar les primeres produccions en l'any 2015. És fundador de la productora LGC Films, en la qual desenvolupa la seva funció com a director i productor, filmant documentals i curtmetratges de ficció sent premiats i seleccionats en diferents festivals.

 

Manté a dia d'avui la seva relació de documentalisme en llargmetratge amb la ficció en curt. Esperant que arribi el moment de llançar-se a realitzar la seva primera òpera prima en llargmetratge de ficció. Però, com el mateix diu: "tot arribarà, de moment seguirem caminant"

2023 LGC Films

  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo
bottom of page