top of page

CA

mujeres-solteras-son-mas-felices.jpg

Participa en el crowdfunding de la
producció del curtmetratge

Per què tornaves cada estiu

Ens ajudes a financiar
una part de la producció?

Por què tornaves cada estiu
El silenci i l'hipocresia familiar és allò que permet que es produeixin els abusos a menors dins l'àmbit familiar.
Curtmetratge de ficció - Basat en l'obra homònima de Belén López Peiró

Un projecte de                                                                          Categoria                                                               Creat a 
               LGC Films                                        Cortometraje                                                          Banyoles

                                                                                                                            42,75%                                          
                                           '                                        '                                            '

                            43                        8.950
                                                APORTACIONS                      DE 20.000€
png-transparent-logo-price-tag-label-others-label-rectangle-logo.png
png-transparent-computer-icons-location-symbol-location-miscellaneous-sign-map-thumbnail.p
  • Instagram
  • Facebook

¡GRACIAS!

Hemos finalizado la primera fase de esta campaña de mecenazgo. Agradecemos un universo entero a todas las mecenas que habéis participado. Con vuestras aportaciones podemos ir trabajando en los preparativos de la producción. Incluso, podemos avanzar una pequeña parte del rodaje para ir teniendo material filmado. De todo corazón, gracias, gracias a cada una de vosotras por vuestra ayuda. Sois ya parte de esta familia, no solo como mecenas-productoras sino, como el verdadero motor de este proyecto.

 

INICIAMOS 2ª FASE Y SEGUIMOS SUMANDO
Vamos a iniciar la 2ª fase de la campaña, que nos llevará hasta el inicio del rodaje principal. En este período, vamos a centrar la campaña en empresas. Como bien sabéis, en toda película salen marcas de productos. Estos no se muestran al azar, sino que son acuerdos que se realizan con las productoras como patrocinio o publicidad fílmica. 


Pero, la campaña seguirá abierta para quién quiera participar. Así que, si conocéis a alguien que le pueda interesar, o amistades, familiares, etc. Invitarlas a todas ellas a esta web y a participar en la campaña. Este proyecto es colectivo y abierto. Y así seguirá hasta que podamos conseguir cubrir la totalidad del proyecto. ¡¡Seguimos!!

Sobre el projecte / Comunitat

Per què tornaves cada estiu és un curtmetratge basat en el llibre del mateix títol, escrit per Belén López Peiró. El curtmetratge serà produït per LGC Films. És un plaer i ens fa molta il·lusió poder presentar-vos el nostre projecte i fer-vos partícips d'aquest procés que va començar el febrer del 2020.

El guió està escrit per la mateixa autora del llibre, Belén López Peiró, i Juli Suàrez, que serà l'encarregat de dirigir el curtmetratge. Durant un any de pandèmia van estar treballant en l'escriptura del guió, assessorats per l'experta en guions, Elena Serra.

Per què tornaves cada estiu és la història real, descarnada, de l'escriptora i els abusos que va patir, comesos pel seu oncle, el qual ha estat sentenciat a 10 anys de presó a principis d'aquest 2023, després de 9 anys de denúncia realitzada i de patir revictimització al país d'origen, Argentina.

 

 


SINOPSI

Lucía, una jove estudiant de 22 anys, revela els abusos que va patir entre els 13 i 16 anys perquè no tornin a passar. Un viatge al poble de la seva infantesa serà l'inici d'un procés de resiliència, però el silenci i la hipocresia familiar que trobarà seran el seu gran obstacle. L'escriptura serà la manera d'expulsar-ho tot i començar un nou camí per la vida.

 

 


NOSALTRES

LGC Films més que una productora és com una família. I tornen a reunir-se, després de l'èxit del curtmetratge I'm Lina, per iniciar aquesta nova aventura. I hem obert les portes per a rebre amb els braços oberts a noves incorporacions.

 

Aquí us en presentem algunes:

Belén López Peiró (Coguionista)

Va estudiar periodisme i ciències de la comunicació a la Universitat de Buenos Aires. Actualment coordina tallers d'escriptura de no-ficció amb perspectiva de gènere. Per què tornaves cada estiu és la primera novel·la publicada. Una història que narra, a través de nombrosos testimonis, el maltractament a què va ser sotmesa per un familiar i que es va convertir en un fenomen literari, social i polític al seu país. El llibre ha estat traduït a diversos idiomes i està sent un èxit mundial. Acaba de publicar el segon llibre On no faig peu. Belén revisa els records, assaja respostes a l'angoixa d'audiències humiliants i indaga els laberints judicials. Després de l'impacte del seu primer llibre, fenomen literari que va traspassar les fronteres argentines i va ser un antecedent clau per a milers de denúncies anònimes i d'altres d'enorme repercussió mediàtica, aquesta nova novel·la-crònica confirma el talent d'una autora que va enlluernar la crítica i les escriptores com Brigitte Vasallo, Nuria Labari o Gabriela Wiener.

Juli Suàrez.jpeg

Juli Suàrez (Director, coguionista i productor)

Realitzador, productor, guionista i investigador. Format a l'ERAM, Escola Universitària de les Arts de Girona, a Comunicació Audiovisual i Producció, així com l'especialització de Direcció de Documentals. Va ampliar els seus coneixements a tallers amb Abbas Kiarostami, Patricio Guzmán, Asghar Farhadi i Isabel Coixet.
Ha desenvolupat el seu treball en la investigació, la creació documental i l'escriptura, tenint com a eix articulador els temes socials i drets humans. Ha produït i dirigit prop de 14 projectes al llarg de la trajectòria professional. És fundador de la productora LGC Films, en què desenvolupa la seva funció com a director i productor. Actualment es troba distribuint el seu darrer llargmetratge documental Odradek i el curt en ficció, I'm Lina. I postproduï
nt el curt documental Ser actriu, ser Dona.

mireia-pozo.jpg

Mireia P. Maya (Directora de fotografía)

Realitzadora i Directora de Fotografia. Es va graduar a ERAM, Escola Universitària de les Arts de Girona, i un Màster en Direcció Cinematogràfica a Bande a Part, va començar el seu camí professional en el curtmetratge Caracol el 2016, com a directora i guionista, per posteriorment continuar amb Conservas (2017), per seguir treballant al reconegut curtmetratge I'm Lina de LGC Films, amb Juli Suàrez.
Desenvolupa la seva tasca com a Directora de fotografia i Directora (realitzadora) a mayafilms.tv amb la qual ha realitzat múltiples projectes publicitaris, videoclips i curtmetratges, per marques com Eurekakids, Toni Pons, Diputació Barcelona, Patronat Turisme Girona Costa Brava, Moulinex. Realitza i dirigeix la fotografia del canal de Youtube Sexe sentit 
produït per David Victori.

Mariate Pascual.jpeg

Mariate Pascual (Directora de producció)

Amb una formació heterogènia (Magisteri per la Universitat Internacional de Catalunya i formació de maquillatge professional a Stick Art Studio), va començar la seva trajectòria professional als EUA, on va viure alguns anys. Compta amb una àmplia experiència en gestió administrativa, Marketing & RRSS i gestió de pressupostos, coordinadora de producció, gestió d'empreses audiovisuals i projectes audiovisuals (Udyat Films, Dejavu Rental).
Després de més d'una dècada treballant en diferents departaments dins de la indústria audiovisual, el 2020 comença a treballar a La Fábrica Naranja com a Directora i coordinadora de producció de projectes com La Singla (Paloma Zapata), Lala (Rocko Marquez) i Juliete i Camille (Paloma Zapata). Per posteriorment continuar la seva tasca com a Directora de Producció per a LGC Films, fent-se càrrec dels projectes.

Recompensas

Recompenses

10 MECENES

15353712928482.jpg

No pel fet de ser la quantitat més petita no és la menys important. El que és realment important per a nosaltres és la confiança que diposites en el nostre projecte.

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)

Nombre del proyecto

Recompenses

18 MECENES

istockphoto-1304173435-612x612.jpg

Gràcies per la vostra confiança i aposta en el projecte, a partir d'ara, el vostre projecte. Recompensarem el teu esforç com bé et mereixes.

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)
+ Link de visionat del curtmetratge (Vimeo)

Nombre del proyecto

Recompenses

12 MECENES

chica tomando te junto a la ventana.jpg

Gràcies per la vostra gran confiança i esforç econòmic. La teva aportació ens dóna ales i per això et recompensarem com et mereixes.

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)
+ Link de visionat del curtmetratge (Vimeo)
+ Llibre "Per què tornaves cada estiu"
(Ed. Las Afueras)

Nombre del proyecto

Recompenses

2 MECENES

istockphoto-1164265597-612x612.jpg

T'agraïm de manera infinita la teva aposta per aquest projecte. La teva gran confiança en nosaltres ens empeny a donar-ho tot per aquest projecte.

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)
+ Link de visionat del curtmetratge (Vimeo)
+ Llibre "Per què tornaves cada estiu"
(Ed. Las Afueras)
+ Llibre "On no faig peu" (Ed. Lumen)
+ Participació com a figurant al rodatge

Nombre del proyecto

Recompenses

1 MECENES

depositphotos_12164661-stock-photo-woman-with-arms-outstretched.jpg

La teva aportació ens dóna ales per portar aquest projecte a lèxit. Gràcies infinites de tot l'equip per la vostra col·laboració.

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)
+ Link de visionat del curtmetratge (Vimeo)
+ Llibre "Per què tornaves cada estiu"
(Ed. Las Afueras)
+ Llibre "On no faig peu" (Ed. Lumen)
+ Participació com a figurant al rodatge
+El teu nom complet en els crèdits inicials com a col·laborador/a associat/ada i finals.

Per a empreses i institucions (patrocinis):

+ Document acreditatiu per a deducció fiscal

+ El nom de l'empresa de forma destacada

Nombre del proyecto

Recompenses

1 MECENES

istockphoto-947192616-170667a.jpg

La teva aportació és única i principal. La teva confiança en nosaltres ens motiva al 100%. Gràcies infinites de tot l'equip i gràcies a tu ho donarem tot!

+ El teu nom als crèdits finals del film
+ El guió original en format digital (pdf)
+ Link de visionat del curtmetratge (Vimeo)
+ Llibre "Per què tornaves cada estiu"
(Ed. Las Afueras)
+ Llibre "On no faig peu" (Ed. Lumen)
+ Participació com a figurant al rodatge
+ El teu nom complet en els crèdits inicials com a col·laborador/a associat/ada principal, just després del logo de la nostra productora.
+ El teu nom com a col·laborador/a principal al pòster i dossier del curtmetratge.

Per a empreses i institucions (patrocinis):

+ Document acreditatiu per a deducció fiscal

+ El nom de l'empresa de forma destacada

+ Introducció de la marca en la història del film

RECOMPENSES

Amb la vostra ajuda podem aconseguir finançar fins a un 30% del pressupost del curtmetratge Per què tornaves cada estiu i en agraïment, oferim el que s'anomenen recompenses. Hi ha 6 nivells dʻaportació. No hem volgut omplir-vos de “pongos” o articles innecessaris, ens hem centrat a oferir-vos recompenses com a productores i productors que sou, relacionats directament amb el curtmetratge. Ja que volem que sigueu part d'aquest projecte!

 

 

 

 

 

¿A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Com és habitual, LGC Films, paga a totes les persones que treballen a les seves produccions, perquè tota persona no viu només de l'aire i necessita cobrir les seves necessitats. En aquesta ocasió l'aposta és forta i volem cobrir tots els departaments amb un pressupost mínim per assolir una producció que aconsegueixi els objectius marcats i amb una qualitat suprema.

Les aportacions aniran destinades a cobrir diversos departaments de la producció, arribant al 30% indicat anteriorment. I que reflectim al següent diagrama:

corazon_cat.jpg
61SMHOv8NHL.jpg

2023 LGC Films

bottom of page